Skorstensfejeren
Fastelavnsfest PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Jimmi Linde Kjeldsen   
tirsdag den 08. februar 2011

Som noget nyt i år, vil vi gerne invitere til fastelavnsfest for Skorstensfejerens beboere søndag den 27. februar kl. 14.00-16.30.

Det er ikke et krav at komme udklædt, men det ses gerne. Vi starter med at slå katten af tønden. Der vil være én tønde for de små og én for de ”større” børn. Vi slår katten af tønden udendørs, formentlig i Rikke og Bos indkørsel, så alle skal være godt klædt på. Efterfølgende vil der være fastelavsboller, kaffe samt lidt godt til børnene i Rikke og Bos garage. Prisen bliver ca. 25,- pr person lidt afhængig af, hvor mange vi bliver. S.U. for alle senest fredag den 11. februar. Med venlig hilsen Nr. 4 og 6

N.B. Vi vil også allerede nu minde alle om sommerfesten, der i år afholdes lørdag den 27. august.

Sidst opdateret ( tirsdag den 08. februar 2011 )
 
Gadefest på Skorstensfejeren PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Jimmi Linde Kjeldsen   
lørdag den 02. august 2008
For første gang nogensinde vil vi holde gadefest på SKORSTENSFEJEREN - lørdag den 30. august 2008 kl 16.00

Program for dagen:


Vi mødes ved nr 1 og går en hurtig rundvisningstur til alle husene. Der vil være forplejning under turen. Vi vil herefter nyde en grillmenu fra Slagter Bertelsen og festudvalget vil stå for drikkevarer til middagen. Der vil være en speciel børnemenu. Derudover vil der være underholdning for børnene – evt i form af en hoppeborg. Festen vil blive afholdt i telt på vendepladsen ved siden af nummer 1. Der vil være fælles ”rejsning” (af telt) fredag aften og oprydning søndag for de, som ønsker at deltage.Prisen er: 250 kr for voksne (16+). 20 kr for børn (5-15). Børn under fire år er gratis. Pengene skal indsættes på vejens fælleskonto senest en uge inden festen. Kontonummer er sendt ud til alle pr mail.Tilmelding senest den 17. august 2008 til Ina, Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den eller 60 94 39 69.

Vi ses til en forrygende aften!

Med venlig hilsen festudvalget

Sidst opdateret ( onsdag den 10. september 2008 )
 
Opdatering PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Jimmi Linde Kjeldsen   
søndag den 29. april 2007
Så er siden blevet opdateret med eventyr og beboerliste. Sig til hvis du har opdateringer til beboerlisten.