Velkommen til

Velkommen til denne hjemmeside der især henvender sig til beboerne i H.C. Andersen kvarteret i Holstebro.

Andre nysgerrige sjæle er naturligvis også velkomne til at studere vores fælles site, hvor du kan læse seneste nyt fra beboere, borgerforening, kommunen samt lære mere om kvarteret og ikke mindst være aktiv i vores forskellige fora.

Skulle du have spørgsmål til dette site, udfylder du blot kontaktformularen under menupunktet "kontakt" - forslag til forbedringer er selvsagt også velkomne.

God fornøjelse og endnu en gang velkommen til H.C. Andersen kvarteret!

Aftale om snerydning
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
torsdag den 16. december 2010

Den midlertidige bestyrelse for grundejerforeningen H. C. Andersen Kvarteret har indgået snerydnings- og saltnings-aftale med Kaj Bech.

Aftalen dækker alle boligvejene, Store Claus, Lille Claus og cykelstien fra Lille Claus til Store Claus.

Så kommer der mere sne vil der nu blive ryddet så vi ikke går helt i stå :-)

Sidst opdateret ( fredag den 17. december 2010 )
 
Snerydning
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
torsdag den 04. november 2010

Arbejdsgruppen for udarbejdelse af vedtægter for grundejerforeningen arbejder selvfølgelig på at blive klar så hurtigt som muligt og er opmærksom på den forestående vinter (om vi vil det eller ej) og snerydningsudfordringen. Derfor er kommunen blevet spurgt hvordan de helt forholder sig og her er svaret:

"Det er normal praksis og kutyme, at Holstebro Kommune medvirker til snerydning i udstykningsområder, hvor der er usolgte grunde på privat fællesveje - Kommune har her en forpligtigelse som grundejer på vejene.
Men i HCA-Kvarteret er alle grundene jo solgt, hvorfor den enkelte grundejer jf. privatvejslovens § 57 stk. 1, har forpligtigelsen til bl.a. renhold, glatførebekæmpe og rydde for sne - Iøvrigt tidlige meddelt til alle beboerne i skrivelse af 18-01-2010.
 
Med hensyn til adgangsvejene "Lille Claus", Store Claus" og "Tommelise" er det korrekt , at indtil  overdragelsen har for fundet sted, har Holstebro Kommune en forpligtigelse (som grundejer) til at rydde sne ud til vejmidte, langs de grønne områder.
I praksis betyder dette, at Holstebro Kommune gennemfører snerydning på adgangsvejene indtil overdragelsen har fundet sted. Herefter er det altså grundejerforeningens forpligtigelse."

Så vi kommer helt klar til at stå med en stor del selv. Det vil vi forsøge at gøre så grundejerforeningen let kan skubbe i gang efter den stiftende generalforsamling som vi forventer kommer i november/december. Så snart vi er så langt i arbejdet at vi kan indkalde til den stiftende generalforsamling, vil I selvfølgelig høre mere.

 
Mejrup Skole med i internationalt partnerskab
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
mandag den 01. november 2010

I indeværende og næste skoleår deltager lærere og elever i 4.-7. årgang på Mejrup Skole i et internationalt undervisningsprojekt – et Comenius-projekt – sammen med lærere og elever fra syv andre lande. Det er Tyrkiet, Grækenland, Spanien, Ungarn, Finland, Storbritannien og Nordirland.

Læs mere.

 
Klinik Kjeldsen
Skrevet af Jimmi Linde Kjeldsen   
mandag den 25. oktober 2010

Jeg har netop åbnet en klinik i privaten på Stoppenålen 2, hvor jeg indtil videre tilbyder Reiki Healing og meditation. Tag et kig på min hjemmeside (http://www.klinikkjeldsen.dk/) og kontakt mig gerne for nærmere info.

Bemærk at jeg kører med særlige priser frem til 1/1-2011, hvor du kan få en behandling for blot 150 kr. eller fem behandlinger for blot 600 kr.

På gensyn i Klinik Kjeldsen!

Jimmi

Sidst opdateret ( torsdag den 28. oktober 2010 )
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Slut >>

Resultater 25 - 28 af 74

Hvem er online

Vi har 1 gæst online