Velkommen til

Velkommen til denne hjemmeside der især henvender sig til beboerne i H.C. Andersen kvarteret i Holstebro.

Andre nysgerrige sjæle er naturligvis også velkomne til at studere vores fælles site, hvor du kan læse seneste nyt fra beboere, borgerforening, kommunen samt lære mere om kvarteret og ikke mindst være aktiv i vores forskellige fora.

Skulle du have spørgsmål til dette site, udfylder du blot kontaktformularen under menupunktet "kontakt" - forslag til forbedringer er selvsagt også velkomne.

God fornøjelse og endnu en gang velkommen til H.C. Andersen kvarteret!

Husk tilmelding til stiftende generalforsamling
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
tirsdag den 01. februar 2011

Husk seneste frist for tilmelding til den stiftende generalforsamling er på lørdag den 5. februar.

Læs mere i nyheden herunder hvor linket til tilmelding også er :-)

Sidst opdateret ( søndag den 06. februar 2011 )
 
Stiftende generalforsamling
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
tirsdag den 18. januar 2011

Så er tiden inde til den stiftende generalforsamling for grundejerforeningen for H. C. Andersen kvarteret.

Mødet afholdes tirsdag den 8. februar kl. 19.30 i Mejrup Hallen.

Man tilmelder sig via linket herunder og kan samtidig give grundejerforeningen lov til at sende mødeindkaldelser m.v. via mail i stedet for post så vi sparer porto (og er mere effektive).

Skal man ikke med til den stiftende generalforsamling, må man meget gerne udfylde tilmeldingen alligevel, bare med 0 eller blankt antal tilmeldte så bestyrelsen stadig får lov til at maile til dig. 

Tílmelding er lukket - sidste frist var 5. februar. Kontakt en fra den midlertidige bestyrelse hvis du skal nå at være med alligevel.

Der bliver omdelt indbydelse og bilag til alle, de kan også ses her:

Indkaldelse til stiftende generalforsamling

Forslag til vedtægter

Sidst opdateret ( søndag den 06. februar 2011 )
 
Aftale om snerydning
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
torsdag den 16. december 2010

Den midlertidige bestyrelse for grundejerforeningen H. C. Andersen Kvarteret har indgået snerydnings- og saltnings-aftale med Kaj Bech.

Aftalen dækker alle boligvejene, Store Claus, Lille Claus og cykelstien fra Lille Claus til Store Claus.

Så kommer der mere sne vil der nu blive ryddet så vi ikke går helt i stå :-)

Sidst opdateret ( fredag den 17. december 2010 )
 
Snerydning
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
torsdag den 04. november 2010

Arbejdsgruppen for udarbejdelse af vedtægter for grundejerforeningen arbejder selvfølgelig på at blive klar så hurtigt som muligt og er opmærksom på den forestående vinter (om vi vil det eller ej) og snerydningsudfordringen. Derfor er kommunen blevet spurgt hvordan de helt forholder sig og her er svaret:

"Det er normal praksis og kutyme, at Holstebro Kommune medvirker til snerydning i udstykningsområder, hvor der er usolgte grunde på privat fællesveje - Kommune har her en forpligtigelse som grundejer på vejene.
Men i HCA-Kvarteret er alle grundene jo solgt, hvorfor den enkelte grundejer jf. privatvejslovens § 57 stk. 1, har forpligtigelsen til bl.a. renhold, glatførebekæmpe og rydde for sne - Iøvrigt tidlige meddelt til alle beboerne i skrivelse af 18-01-2010.
 
Med hensyn til adgangsvejene "Lille Claus", Store Claus" og "Tommelise" er det korrekt , at indtil  overdragelsen har for fundet sted, har Holstebro Kommune en forpligtigelse (som grundejer) til at rydde sne ud til vejmidte, langs de grønne områder.
I praksis betyder dette, at Holstebro Kommune gennemfører snerydning på adgangsvejene indtil overdragelsen har fundet sted. Herefter er det altså grundejerforeningens forpligtigelse."

Så vi kommer helt klar til at stå med en stor del selv. Det vil vi forsøge at gøre så grundejerforeningen let kan skubbe i gang efter den stiftende generalforsamling som vi forventer kommer i november/december. Så snart vi er så langt i arbejdet at vi kan indkalde til den stiftende generalforsamling, vil I selvfølgelig høre mere.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Slut >>

Resultater 25 - 28 af 76

Hvem er online