Velkommen til

Velkommen til denne hjemmeside der især henvender sig til beboerne i H.C. Andersen kvarteret i Holstebro.

Andre nysgerrige sjæle er naturligvis også velkomne til at studere vores fælles site, hvor du kan læse seneste nyt fra beboere, borgerforening, kommunen samt lære mere om kvarteret og ikke mindst være aktiv i vores forskellige fora.

Skulle du have spørgsmål til dette site, udfylder du blot kontaktformularen under menupunktet "kontakt" - forslag til forbedringer er selvsagt også velkomne.

God fornøjelse og endnu en gang velkommen til H.C. Andersen kvarteret!

Mejrup Skole med i internationalt partnerskab
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
mandag den 01. november 2010

I indeværende og næste skoleår deltager lærere og elever i 4.-7. årgang på Mejrup Skole i et internationalt undervisningsprojekt – et Comenius-projekt – sammen med lærere og elever fra syv andre lande. Det er Tyrkiet, Grækenland, Spanien, Ungarn, Finland, Storbritannien og Nordirland.

Læs mere.

 
Klinik Kjeldsen
Skrevet af Jimmi Linde Kjeldsen   
mandag den 25. oktober 2010

Jeg har netop åbnet en klinik i privaten på Stoppenålen 2, hvor jeg indtil videre tilbyder Reiki Healing og meditation. Tag et kig på min hjemmeside (http://www.klinikkjeldsen.dk/) og kontakt mig gerne for nærmere info.

Bemærk at jeg kører med særlige priser frem til 1/1-2011, hvor du kan få en behandling for blot 150 kr. eller fem behandlinger for blot 600 kr.

På gensyn i Klinik Kjeldsen!

Jimmi

Sidst opdateret ( torsdag den 28. oktober 2010 )
 
Hængebro over Storåen
Skrevet af Jimmi Linde Kjeldsen   
tirsdag den 07. september 2010

En ny hængebro skal skabe forbindelse over Storåen. Det skal ske øst for Vandkraftsøen ved det gamle Mejrup Renseanlæg.

"Vi arbejder med, der skal laves et stisystem langs Storåen ved Mejrup-området, så vi laver bynære stisystemer. Så man kan lave en rundtur, så man kan gå på begge sider af åen. Det er et dejligt område, og kommunen ejer jorden," siger Karsten Filsø, der er formand for Udvalget for Natur, Miljø og Klima.

Broen, der vil forbinde de naturstier, som allerede findes i området, vil være for fodgængere og cyklister. Dermed vil der blive adgang fra Mejrupsiden til naturområderne ved Tvis Å og Tvis Mølle uden, at man skal gå hen til Tvis Møllevej.

I budgettet for 2010 er der afsat 256.000 kroner til tilgængelighed i naturen. "Pengene er blevet frigivet, men jeg er ikke klar over en tidsplan. Men det vil formentligt blive inden for det næste halve års tid. Vi vil gerne åbne op for de naturområder," siger formanden.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer den 7/9-10

 
Grundejerne får en ekstra opgave
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
lørdag den 28. august 2010

Når brønden under vejens riste fremover skal renses for blade, sand og andet skidt, er det grundejerne der står med opgaven og udgiften. I hvert fald, hvis grundejeren bor på en privat fællesvej.

Læst mere i Dagbladet Holstebro Struer her.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Slut >>

Resultater 29 - 32 af 76

Hvem er online