Velkommen til

Velkommen til denne hjemmeside der især henvender sig til beboerne i H.C. Andersen kvarteret i Holstebro.

Andre nysgerrige sjæle er naturligvis også velkomne til at studere vores fælles site, hvor du kan læse seneste nyt fra beboere, borgerforening, kommunen samt lære mere om kvarteret og ikke mindst være aktiv i vores forskellige fora.

Skulle du have spørgsmål til dette site, udfylder du blot kontaktformularen under menupunktet "kontakt" - forslag til forbedringer er selvsagt også velkomne.

God fornøjelse og endnu en gang velkommen til H.C. Andersen kvarteret!

Hængebro over Storåen
Skrevet af Jimmi Linde Kjeldsen   
tirsdag den 07. september 2010

En ny hængebro skal skabe forbindelse over Storåen. Det skal ske øst for Vandkraftsøen ved det gamle Mejrup Renseanlæg.

"Vi arbejder med, der skal laves et stisystem langs Storåen ved Mejrup-området, så vi laver bynære stisystemer. Så man kan lave en rundtur, så man kan gå på begge sider af åen. Det er et dejligt område, og kommunen ejer jorden," siger Karsten Filsø, der er formand for Udvalget for Natur, Miljø og Klima.

Broen, der vil forbinde de naturstier, som allerede findes i området, vil være for fodgængere og cyklister. Dermed vil der blive adgang fra Mejrupsiden til naturområderne ved Tvis Å og Tvis Mølle uden, at man skal gå hen til Tvis Møllevej.

I budgettet for 2010 er der afsat 256.000 kroner til tilgængelighed i naturen. "Pengene er blevet frigivet, men jeg er ikke klar over en tidsplan. Men det vil formentligt blive inden for det næste halve års tid. Vi vil gerne åbne op for de naturområder," siger formanden.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer den 7/9-10

 
Grundejerne får en ekstra opgave
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
lørdag den 28. august 2010

Når brønden under vejens riste fremover skal renses for blade, sand og andet skidt, er det grundejerne der står med opgaven og udgiften. I hvert fald, hvis grundejeren bor på en privat fællesvej.

Læst mere i Dagbladet Holstebro Struer her.

 
Stor forskel på prisen på undervisning
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
lørdag den 28. august 2010

Hvis Holstebro Kommune ville gøre noget godt for de pressede folkeskolers økonomi, kunne den passende sende alle skoleledere, administrationen og politikere på studietur til Mejrup.

Læs mere i Dagbladet Holstebro Struer her.

 
Tommelise - boligbyggeri når det er bedst
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
fredag den 02. juli 2010

En af Holstebro´s bedste beliggenheder med udsigt til Vandkraftsøen og tæt på de store naturområder. Tommelise bebyggelsen er gårdhavehuse udviklet til den kræsne libhaver, der værdsætter beliggenheden og det attraktive lyse interiør. Det moderne arkitektoniskeformsprog, og den flotte placering i naturen, gør at dette bolig projekt er i absolut særklasse.

Læs mere på Jens Jensens hjemmeside hvor der også er situationsplaner og prisoversigt.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Slut >>

Resultater 29 - 32 af 74

Hvem er online