Velkommen til

Velkommen til denne hjemmeside der især henvender sig til beboerne i H.C. Andersen kvarteret i Holstebro.

Andre nysgerrige sjæle er naturligvis også velkomne til at studere vores fælles site, hvor du kan læse seneste nyt fra beboere, borgerforening, kommunen samt lære mere om kvarteret og ikke mindst være aktiv i vores forskellige fora.

Skulle du have spørgsmål til dette site, udfylder du blot kontaktformularen under menupunktet "kontakt" - forslag til forbedringer er selvsagt også velkomne.

God fornøjelse og endnu en gang velkommen til H.C. Andersen kvarteret!

Stor forskel på prisen på undervisning
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
lørdag den 28. august 2010

Hvis Holstebro Kommune ville gøre noget godt for de pressede folkeskolers økonomi, kunne den passende sende alle skoleledere, administrationen og politikere på studietur til Mejrup.

Læs mere i Dagbladet Holstebro Struer her.

 
Tommelise - boligbyggeri når det er bedst
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
fredag den 02. juli 2010

En af Holstebro´s bedste beliggenheder med udsigt til Vandkraftsøen og tæt på de store naturområder. Tommelise bebyggelsen er gårdhavehuse udviklet til den kræsne libhaver, der værdsætter beliggenheden og det attraktive lyse interiør. Det moderne arkitektoniskeformsprog, og den flotte placering i naturen, gør at dette bolig projekt er i absolut særklasse.

Læs mere på Jens Jensens hjemmeside hvor der også er situationsplaner og prisoversigt.

 
Der bli’r trafikkaos på Viborgvej i hele næste uge
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
fredag den 25. juni 2010

Trafikanter på Viborgvej mellem Mejrup og Holstebro bør køre tidligere hjemmefra i hele næste uge.

Fra søndag morgen vil Viborgvej nemlig være spærret vest for Tvis Møllevejs udkørsel, og vejen vil være spærret hele ugen til fredag klokken 17.

Holstebro Kommune skal nemlig lave en tunnel for cyklister under Viborgvej, så vejen skal graves op.

Der bliver etableret omkørsel ad Sletten for trafikken, der kommer fra Holstebro og skal mod Viborg. Trafikken fra øst mod Holstebro kan vælge at køre enten ad Sletten. Eller ad Lægårdvej, som netop fået en ny tilslutning til Viborgvej i samme rundkørsel som Tvis Møllevej.

Arbejdet strækker sig over seks dage, fordi der først skal laves et meget stort hul, som den runde tunnel af stål skal sænkes ned i. Derefter skal vejen reetableres, og der skal lægges ny asfalt på. Der vil gå nogle dage, før der igen er lavet vejstriber på vejen.

Vejdirektoratet opfordrer trafikanterne til at respektere de nedsatte hastighedsgrænser omkring vejarbejdet. Både af hensyn til vejarbejdernes og trafikanternes egen sikkerhed.

Fra Dagbladet Holstebro-Struer

 
Første skridt mod en grundejerforening
Skrevet af Jimmi Linde Kjeldsen   
onsdag den 16. juni 2010

Tirsdag den 15. juni var der møde i Mejrup Sognegård vedr. oprettelsen af en grundejerforening for HCA-Kvarteret.

Mange var mødt op og det blev til megen debat mellem utilfredse borgere og kommunens folk - ja, sågar også borgerne imellem.

Efter kaffen blev der dog udpeget en midlertidig bestyrelse, der sammen skal komme med forslag til foreningens vedtægter. Ved en stiftende generalforsamling senere på året kommer vedtægterne til afstemning, og der skal samtidig udpeges en ny, fast bestyrelse.

Det er kommunens ønske, at området er overdraget til grundejerforeningen inden årets udløb.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Slut >>

Resultater 33 - 36 af 76

Hvem er online