Velkommen til

Velkommen til denne hjemmeside der især henvender sig til beboerne i H.C. Andersen kvarteret i Holstebro.

Andre nysgerrige sjæle er naturligvis også velkomne til at studere vores fælles site, hvor du kan læse seneste nyt fra beboere, borgerforening, kommunen samt lære mere om kvarteret og ikke mindst være aktiv i vores forskellige fora.

Skulle du have spørgsmål til dette site, udfylder du blot kontaktformularen under menupunktet "kontakt" - forslag til forbedringer er selvsagt også velkomne.

God fornøjelse og endnu en gang velkommen til H.C. Andersen kvarteret!

Tommel op for to spændende boligprojekter på Tommelise
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
torsdag den 05. juli 2007

Der kom 13 velkvalificerede forslag til de fire storparceller på Tommelise i Mejrup ved Holstebro. Nu har Økonomiudvalget udvalgt to projekter, og forslagsstillerne bliver tilbudt at købe to storparceller hver.

Læs mere på Holstebro Kommunes hjemmeside her.

Sidst opdateret ( torsdag den 05. juli 2007 )
 
Jimmi og Jesper i TV!
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
lørdag den 31. marts 2007

Tirsdag den 3. april kommer Jimmi og Jesper i programmet Dig og Mig på DR1 kl. 20.30.

Programmet handler om 8 danskers parforhold og hvordan man tackler de dilemmaer der er i ethvert parforhold.

Se DRs side om programmet her: DR Dig og Mig (du kan bl.a. teste dit eget parhold!)

Sidst opdateret ( søndag den 01. april 2007 )
 
Tour de Chambre vel overstået
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
søndag den 11. marts 2007

I går, lørdag den 10. marts, var den store Tour de Chambre (en måde at skjule vores nysgerighed for hvordan I andre bor og hvem i er) aften for Elverhøj, Stoppenålen og Fyrtøjet.

Der var god og ikke mindst rigtig glad, åben og dejlig opbakning til arrangementet. Så er det jo ingen sag at have en god aften Smile. Her fra Stoppenålen 2, må vi sige det var rigtig sjovt at møde jer alle sammen - og vi tror alle har det på samme måde. Rart at få sat lidt mere end bare et navn (og adresse) på hvem vi skal have en masse sjove stunder med.

De fleste klarede sig helt igennem aftenen, dog var der en enkelt der måtte ty til sofaen - men retfærdigvis skal nævnes at det også blev ret sent!

Dann får sig en lille lur - det var jo en lang aften

 
Status på internet, kabeltv og telefoni
Skrevet af Jesper Linde Kjeldsen   
tirsdag den 27. februar 2007

Vi er nok ikke de eneste der følger leverandørerne nøje, så vi kan få tv, internet og telefoni helt på plads, så jeg deler hvad jeg har fundet frem til i dag. 

TDC har kunnet levere kabeltv siden medio februar og telefon og ADSL endnu længere tid. På kabeltv er returvejen dog ikke færdig, så vi kan endnu ikke få Webspeed.

MidtVest Bredbånd, installerer fiber i husene i april og maj. Endnu ingen plan over i hvilken rækkefølge de tager vejene, men de lover, indtil videre, at alle der ønsker det, er koblet på ved udgangen af maj. Den tidsplan er dog blevet flyttet en del gange, så tag det med et gran salt!

 

 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Næste > Slut >>

Resultater 73 - 76 af 76

Hvem er online